menu
LICS Logo
Referencer
Et samarbejde med LICS er bygget på tillidsfulde relationer og loyalitet hele vejen rundt.
Danmarks bedste sælger! – også set fra kundens side
Dorthe O. Møller, Butikschef, Veri Center Boghandel
Det siger mine kunder

LICS brænder for bøger og for det gode salg. Et salg som er baseret på relationsopbygning og forståelse for kunden og for forlaget. Jeg nyder godt af vedvarende sparring omkring udgivelser og strategi og trækker på deres store viden om branchen. Mit forlag er vokset med dem og på grund af dem. Et gnidningsfrit og uproblematisk samarbejde, som jeg sætter meget stor pris på.

Merete Schäffer, forlægger, Mais & Co.

Having worked with Kristian over the last nearly 2 years I can recommend him to any firm looking to grow their business as well as to develop strong relationships with their business partners. This guy is a star!

José Andrada, Business Developer, Paperblanks
Tusind tak for samarbejdet - det har været en fornøjelse!
Rikke S. F. Simonsen/Flyv med mig, bogblogger

At indgå samarbejde med LICS var et stort skridt fremad for os. Vi har fået en engageret repræsentation hos boghandlerne, kvalificeret sparring om salg og markedsføring og ikke mindst årvågne øjne og ører derude i frontlinjen.

Med Kristian er vores samarbejde med forhandlerne blevet strømlinet, professionelt og fokuseret på udvikling. Hvis man vil noget med sit forlag, er det dem, man skal ringe til.

Søren Bilgrav-Nielsen, forlægger, Svane & Bilgrav / Forlaget Albert

Som helt ny i markedet indgik jeg, Lakse Publishing, et samarbejde med LICS om udgivelsen af min første bog.

Det var nemt at samarbejde om en salgsstrategi og guld værd at sparre med teamet. LICS kendte forhandlere og branchen til fingerspidserne og forstod samtidig, hvordan vi kunne bruge nye medier og sætte dem i spil over for forhandlerne.

Resultatet var et fremragende indsalg og selvfølgelig endnu et års samarbejde.

Lakserytteren

Kristian virker meget imødekommende og er altid positiv og munter både ved telefonisk og personligt møde. Han er behagelig og empatisk samtidig med at jeg oplever ham som både meget kompetent og innovativ. Kristian er en superdygtig sælger, og det er en fornøjelse at lave forretninger med ham.

Gitte Vejen Kristensen, afdelingsleder,
 Bog & idé Rosengårdscentret